Przysmaki dla psa

Przysmak wyprodukowany jest z 99% mięsa, o naturalnym zapachu. Mają różną długość i grubość.

Dlaczego właśnie przysmaki Wet-Art ?

  • nie posiadają żadnych konserwantów czy barwników,
  • zapewniają psu zajęcie oraz pozwalają się odstresować,
  • zawierają 99% mięsa
  • wspomagają zdrową dietę
Przysmaki dla psa Wet-Art
Grillowane Filety z kaczki

Grillowane filety z kaczki

Skład: kaczka 95%, produkty pochodzenia roślinnego 5%

Analiza: białko 35%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%

Grillowane filety z kurczaka

Grillowane filety z kurczaka

Skład: kurczak 95%, produkty pochodzenia roślinnego 5%

Analiza: białko 40%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%

Grillowanie filety z królika

Grillowanie filety z królika

Skład: królik 95%, produkty pochodzenia roślinnego 5%

Analiza: białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kalmary owinięte kurczakiem

Kalmary owinięte kurczakiem

Skład: kurczak 43%, owoce morza 56%, gliceryna 1%

Analiza: białko 35%, tłuszcz 2%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kości ryżowe z kaczki S

Kości ryżowe z kaczki S

Skład: kaczka 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%

Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kości ryżowe z kaczki L

Kości ryżowe z kaczki L

Skład: kaczka 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%

Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kości ryżowe z kurczaka S

Kości ryżowe z kurczaka S

Skład: kurczak 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%

Analiza: białko 38%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Kości ryżowe z kurczaka L

Kości ryżowe z kurczaka L

Skład: kurczak 85%, ryż 10%, produkty pochodzenia roślinnego 5%

Analiza: białko 38%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Pałki wołowe owinięte kaczką

Pałki wołowe owinięte kaczką

Skład: kaczka 42%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 5%

Analiza: białko 45%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 18%

Pałki wołowe owinięte kurczakiem

Pałki wołowe owinięte kurczakiem

Skład: kurczak 45%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 2%

Analiza: białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 18%

Piersi z kaczki

Piersi z kaczki

Skład: kaczka 97%, produkty pochodzenia roślinnego 3%.

Analiza: białko 40%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%

Piersi z kurczaka

Piersi z kurczaka

Skład: kurczak 97%, produkty pochodzenia roślinnego 3%

Analiza: białko 45%, tłuszcz 4%, włókno 1%, wilgotność 22%

Piersi z kurczaka na pałce wołowej

Piersi z kurczaka na pałce wołowej

Skład: kurczak 45%, skóra wołowa 53%, produkty pochodzenia roślinnego 2%

Analiza: białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 18%

Stripsy z kaczki i dorsza

Stripsy z kaczki i dorsza

Skład: kaczka 87%, dorsz 10%, produkty pochodzenia roślinnego 3%

Analiza: białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Wapniowe kostki owinięte kaczką

Wapniowe kostki owinięte kaczką

Skład: kaczka 40%, kość wap. 58%, produkty pochodzenia roślinnego 2%

Analiza: białko 30%, tłuszcz 2%, włókno 1%, wilgotność 22%

Rurki drobiowo - ryżowe

Rurki drobiowo - ryżowe

Skład: kurczak, ryż, gliceryna, sorbitol, chlorek sodu, naturalne barwniki

Analiza: białko 38%, tłuszcz 1%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

Rurki ryżowe z wołowiną

Rurki ryżowe z wołowiną

Skład: pierś z kaczki 69,5%, wołowina 10,1%, mąka ryżowa 7,3%, gliceryna 6,5%, sorbitol 2,9%, mączka z kurczaka 1,9%, chlorek sodu 1,6%, naturalne barwniki 0,2%.

Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

Rurki ryżowe z jagnięciną

Rurki ryżowe z jagnięciną

Skład: pierś z kaczki 69,8%, jagnięcina 10,6%, mąka ryżowa 6,9%, gliceryna 6,2%, sorbitol 2,9%, mączka z kurczaka 2,1%, chlorek sodu 1,6%, naturalne barwniki 0,1%.

Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

Rurki ryżowe z kaczką

Rurki ryżowe z indykiem

Skład: pierś z kurczaka 69,6%, pierś z indyka 9,6%, mąka ryżowa 7,8%, gliceryna 6,4%, sorbitol 2,9%, mączka z kurczaka 2,1%, chlorek sodu 1,6%, naturalne barwniki 1%.

Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

rurki ryżowe z kaczką

Rurki ryzowe z kaczką

Skład: pierś z kaczki 79,0%, mąka ryżowa 8,2%, gliceryna 6,2%, sorbitol 2,9%, mączka z kurczaka 2,1%, chlorek sodu.

Składniki analityczne: białko 37%, tłuszcz 2%, włókno 1%, popiół 3,5%, wilgotność 14%.

Sushi z kurczaka i dorsza

Sushi z kurczaka i dorsza

Skład: Mięso z kurczaka 87%, dorsz 10%, (skrobia ziemniaczana 2%, gliceryna) 3%.

Analiza: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Ryba owinięta kurczakiem

Ryba owinięta kurczakiem

Skład: Ryba 48%, kurczak 38%, skrobia ziemniaczana 10%, gliceryna 2%, sorbitol 2%.

Składniki analityczne: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%

Filet z jagnięciny

Filet z jagnięciny

Skład: Jagnięcina 85%, produkty pochodzenia zwierzęcego 8%, skrobia ziemniaczana 5%, gliceryna 1%, sorbitol 1%.

Składniki analityczne: Białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 23%

Stripsy z jagnięciny

Stripsy z jagnięciny

Skład: Jagnięcina 85%, produkty pochodzenia zwierzęcego 10%, (białko roślinne, skrobia ziemniaczana 3%, gliceryna 8%)

Składniki analityczne: Białko 40%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 23%

Wapniowe udka z kurczaka

Wapniowe udka z kurczaka

Skład: Kurczak 70%, kość wapniowa 25%, białko pochodzenia roślinnego, sorbitol 5%.

Składniki analityczne: Białko 23%, tłuszcz 2,5%, włókno 1%, wilgotność 22%.

Kości prasowane owinięte kaczką

Kości prasowane owinięte kaczką

Skład: Skóra wołowa 53%, kaczka 38%, skrobia ziemniaczana 5%, gliceryna 2%, sorbitol 2%.

Składniki analityczne: Białko 45%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 20%

Sandwich z królika i dorsza

Sandwich z królika i dorsza

Skład: Królik 87%, dorsz 10%, (skrobia ziemniaczana 2%, gliceryna) 3%.

Składniki analityczne: Białko 35%, tłuszcz 3%, włókno 1%, wilgotność 22%